väder

Vädret Wellington


Vädret Los Angeles


Väder New York


Vädret London


Väder Sollentuna

söndag 24 juni 2012

När Sir Ian McKellen avslutar sin enmansshow i Wellington...

...så görs det med en riktig fest.

På sin Facebook-sida skrev Ian McKellen den 20 juni "For my show in Wellington this Saturday, a very small number of seats have been added and can be purchased here: http://premier.ticketek.co.nz/shows/show.aspx?sh=IANMCKEL12&v=WOH#.T-GJmPWWhqo", och dom som kom för att se föreställningen lördagen 23 juni fick verkligen en glad överraskning, då en stor del av teamet av skådespelare och medarbetare i The Hobbit-produktionen klev upp på scenen och var del av Ians's show.

Efter föreställningen kunde besökarna prata med skådespelarna, få fotografera sej med dom, få autografer av dom mot $5, som går till renoveringen av den jordbävningsskadade teatern Isaac Theatre Royal.

Under några månader har Sir Ian McKellen på vardagarna varit Gandalf i produktionen av The Hobbit. Och, på helgerna har han haft sin enmansshow, och samlat in pengar till förmån för renoveringen av Isaac Theatre Royal. Och, nu avslutades alltså NZ-turnén i Wellington, med hjälp av kompisarna (Hober, dvärgar, älvor osv) från The Hobbit.

Många har på bloggar runt om på nätet visat sin uppskattning.
Och, som tur var, för oss som inte var där, har även ett par stycken lyckats filma och dela med sej.
noei1984 har bl.a delat med sej av dessa bilder:


Från 2 olika platser i publiken kan vi nu få se detta, här (genom Briony Jae):


Och här (genom RAFrenzy):

Genom Cathoiskool kommer dessa bilder:


Anna Paton var där, och är helt klart en Richard Armitage-fan. Det ser man genom att hon följer honom i sin video:


Genom hela tiden som Sir Ian McKellen har kört sin föreställning Shakespeare, Tolkien and You har 100% av intäkterna gått till renoveringen av teatern som skadades i den jordbävning som drabbade Christchurch.
Riktigt generöst! Och, ett riktigt tecken på kärlek, tycker jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar